Sanal Burun Tasarımı -  Ameliyat sonrası oluşacak tahmini burun şeklinizi merak ediyorsanız bize danışmadan karar vermeyin!    Resim Gönder

Ünlülerin burun estetiği

Burun Estetiği Yaptıran 15 Ünlü Kadın

Burun Estetiği Yaptıran 15 Ünlü Kadın

Estetik operasyonu zor bir karardır. Vücudunuzda ki bir bölgeyi tamamen değiştirmek insana zor gelebilir. Eksik görülen yerlerin operasyonlar ile istenilen hale getirilmeye başlandığı günümüzde, bir çok ünlü bu yola başvurmuş. Bakalım kimler burun estetiği yaptırmış?

1)Jennifer Aniston

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Jenifer Aniston

44 yaşında ki güzel oyuncu yıllar öncesinden burun estetiği yaptırmış. Güzel gözleri ve düzgün yüz hatlarıyla buna ihtiyacı olmadığını görsek bile, tercihi estetikten yana olmuş.

2)Nicole Kidman

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Nicole Kidman

46 yaşında ki Avustralyalı, Oscar Ödüllü oyuncu da çok eskilerden burnuna estetik yaptırarak, burnunu daha sivri bir forma sokmayı tercih eden ünlülerden.

3)Paris Hilton

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Paris Hilton

Güzelliği ile adından sıkça söz ettiren, sosyetik güzel ünlü yıldız Paris Hilton’da estetik yaptıran ünlüler arasında.

4)Natalie Portman

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Natalie Portman

Dünya çapında ünlenen, ödüllü güzel oyuncu Portman’da estetiği tercih eden ünlülerden.

5)Britney Spears

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Britney Spears

Göğüs estetiğinin yanı sıra burun estetiği yaptıran pop müzik sanatçısı Spears güzelliğine önem verenlerden.

6)Christina Aguilera

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler hristine Aguilera

ABD’li ünlü söz yazarı Aguilera’ da birden çok bölgede estetik operasyon geçiren ünlülerden.

7) Salma Hayek

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler 7

Yetenekli oyuncu Salma Hayek’te estetik konusunda bir kaç operasyon geçiren ünlülerden, bunlardan bir tanesi burun estetiği.

8)Blake Lively

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Blake Lively

Gossip Girl ile Serena karakterine can veren ünlü oyuncu Blake Lively genç yaşına rağmen estetik operasyon geçiren ünlülerden.

9)La Toya Jackson

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler La Toya Jackson

Michael Jackson’ın ablası ünlü şarkıcı ve söz yazarı, La Toya Yvonne Jackson’da erkek kardeşi gibi burun estetiği yaptırmış. Kardeşler estetik operasyondan sonra burun benzerliği ile uzun süre konuşulmuştu.

10) Cameron Diaz

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Cameron Diaz

Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu ve eski manken Camerorn Diaz burun estetiğine ihtiyaç duyan ünlülerden. Doğal güzelliği ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu, estetik operasyondan sonraki, burnu ile oldukça eleştirilmişti.

11)Madonna

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Madonna

ABD’li ünlü şarkıcı Madonna’da burun estetiğini tercih eden ünlülerden.

12)Hilary Duff

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Hilary Duff

ABD’li şarkıcı ve oyuncu genç yaşta estetik yaptıran ünlülerden. Henüz 26 yaşında olan genç oyuncu ve şarkıcının ünü ve dünyaya yayılmış durumda. Oda diğer güzeller gibi burun estetiğini tercih etmiş.

13)Beyoncé

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Beyonce

Pop ve R&B şarkıcısı, modacı, manken, yönetmen, oyuncu, yazar, prodüktör ve söz yazarı olan Beyoncé burun estetiği gibi bir kaç estetik operasyon geçiren ünlülerden.

15)Katie Holmes

Burun Estetiği Yaptıran Ünlüler Katie Holmes

Başarılı oyuncu Katie Holmes genç yaşında yaptırdığı burun estetiği ile güzelliğini tazelemişti. Holmes burun estetiğinin hakkını veren ünlülerden.

burun estetiği randevuOp.Dr.Alper Bayraktar'dan ücretsiz muayene randevusu almak için bizi, 0224 233 57 (58) 00 nolu telefondan arayabilir veya yan resimdeki e-randevu hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Hakkımızda

Bizi takip etmeye devam edin. Yeniliklerimizden ilk önce siz haberdar olun.

SOSYAL MEDYA:

    

Bursa Estetik

Lütfen daha iyi bir hizmet için bilgi almak istediğiniz konularda bizimle irtibata geçin:
  info (@) bursaburun.com
  +90 224 233 57 00
  +90 224 233 58 00
 © Design Bursa WebTasarım

© Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif operasyonlar hakkında yanıltıcı ve kulaktan dolma bilgilerden arındırılmış, dünya tıp literatürü göz önünde bulundurularak hazırlanmış bilimsel bilgileri bulabileceğiniz bu sitede Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Bayraktar aklınıza takılabilecek her türlü soruya kendi tıbbi ve etik  anlayışı doğrultusunda cevap vermeye çalışmıştır.

Bu sitede okuyacağınız tüm yazılar Op. Dr. Alper Bayraktar tarafından bizzat kaleme alınmış kişisel görüşleri de içermektedir.

Site telif hakları yasalarınca korunmaktadır ve içeriğin sahibinden habersiz kopyalanması, dağıtımı ve değiştirilmesi yasal  süreçleri başlatacaktır. Telif hakları ihlali durumunda site içeriğini kopyalayanlar tüm bu koşulları kabul etmiş sayılırlar.